Margriet mag naast Piet

,

Dit is deel 2 van twee artikelen over relatie-management

op evenementen. Deel 1 gaat over uitnodigen

Klik op het artikel (in 4 delen) hieronder om het te vergroten. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Office Rendement

Office Rendement is een nieuws- en adviesmagazine voor secretaresses en officemanagers. De insteek is: hoe kan een management assistent bijdragen aan een beter rendement van de organisatie. Office Rendement behandelt voornamelijk de ‘harde’ kant van de algemene zaken in een organisatie: vergelijkende onderzoeken onder aanbieders en dienstverleners, veel nieuws over veranderende regelgeving, postzaken maar ook algemene informatie over arbeidsomstandigheden, uitzendkrachten, arbeidsrechtelijke regelgeving, werktijden, kosten van opleidingen en werving & selectie.

Office Rendement onderscheidt zich door: beknopte artikelen met veel tips die de lezer direct in de dagelijkse praktijk kan gebruiken; elke keer een gedegen vergelijkend warenonderzoek waar dienstverleners op prijs en kwaliteit worden vergeleken; veel kort nieuws; interactieve, persoonlijke e-mailservice met nieuwe vacatures, sites, congressen en publicaties. Meer informatie op: www.rendement.nl/officebladVoordelig proefabonnement aanvragen? www.rendement.nl/officeblad
Klik op het artikel hieronder (in 4 delen) om het te vergroten.

 Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.