Advanced protocoltraining: hét vervolg op de Tweedaagse Protocoltraining

, , ,

Donderdag 18 en vrijdag 19 februari volgen 12 protocolmedewerkers een training bij het Protocolbureau. Deze training, die op de Hotelschool The Hague in Amsterdam plaatsvindt, is een vervolg op de basisprotocoltraining ‘Tweedaagse Protocoltraining’. De training is bedoeld om de kennis te verdiepen en de vaardigheden te ontwikkelen.

De deelnemers krijgen diverse business cases voorgelegd, bovendien zijn zij verantwoordelijk voor de organisatie van een diner voor 35 personen. Daarnaast volgen zij een les over gedrag door Anne-

Maartje Oud (Behaviour Company) en over cultuurverschillen door Anne Smulders (Hotelschool The Hague).

Meer informatie: protocolbureau.com

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.