Op 8 februari maakt Maik de Boer bekend wie de vierde GMdeF-prijswinnaar is

, , , ,

Alle beoordelingen voor de vierde Gilbert Monod de Froideville Protocol Prijs zijn binnen… Het tellen kan beginnen. 

Op 8 februari maakt presentator en Institute of Protocol The Hague, the Netherlands-docent Maik de Boer tijdens een besloten ‘black tie’ diner bekend wie de beste usher van het Protocolbureau is. Voor de prijs zijn genomineerd Ewoud Jan HendrikxTobias KraanRuben NederpelCederick SchoneveldWesley Toelen en Kevin Verbaas. Op deze foto hangen de vorige winnaars aan de wand bij het Protocolbureau in Den Haag, de winnaar van 2014 komt ernaast te hangen.

De prijs is vernoemd naar de oud-Ceremoniemeester van Koningin Beatrix, Gilbert Monod de Froideville en is bedoeld het belang van protocol onder de aandacht te brengen. De prijs wordt sinds 2008 iedere twee jaar uitgereikt aan de meest talentvolle jonge protocolexpert. De eerste winnaars waren Stan van Boxtel en Tijmen Struijk. In 2010 won Gijs Hoogeveen en in 2012 Jaap van Berkel.
Maik de Boer is mede-bedenker van de prijs en tevens docent bij het Institute of Protocol The Hague. Hij geeft bij het Institute masterclasses in styling en kledingprotocol.

Meer informatie over de prijs: protocolbureau.com/gmdef

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.