Advanced protocoltraining:

 

Donderdag 23 en vrijdag 24 februari volgden 10 professionals de ‘advanced protocoltraining’, hét vervolg op onze basisprotocoltraining. De training werd gegeven door Jean Paul Wijers, directeur van het Protocolbureau, cultuurcoach Anne Smuders en gedragsdeskundige Anne-Maartje Oud. De ushers van het Protocolbureau ontvingen en begeleidden de deelnemers.

De advanced protocoltraining richt zich vooral op de toepassing van het protocol. Er wordt weinig theorie gedoceerd; deelnemers maken complexe seatings, managen high-level events door te bepalen hoe protocolmedewerkers moeten worden ingezet, houden zich bezig met vlagindelingen en verdiepen zich in de rangorde van functionarissen.De advanced protocoltraining richt zich vooral op de toepassing van het protocol. Er wordt weinig theorie gedoceerd; deelnemers maken complexe seatings, managen high-level events door te bepalen hoe protocolmedewerkers moeten worden ingezet, houden zich bezig met vlagindelingen en verdiepen zich in de rangorde van functionarissen. 

De advanced is onderdeel van trainingsprogramma van het Protocolbureau dat bestaat uit trainingen die in Den Haag, Amsterdam en Brussels worden gegeven. Meer informatie: http://www.protocolbureau.com/programma

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

 

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.